Waarom is een stabiele egaline belangrijk voor parketvloeren?

Waarom heb je een stabiele egaline nodig onder parketvloeren?

Parketvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en uitstraling. Echter, een goede ondergrond is essentieel om te voorkomen dat het parket beschadigd raakt of gaat verschuiven. Een instabiele ondergrond kan leiden tot kraken, ongelijkmatigheden en zelfs scheuren in de vloer. Dit probleem komt vooral voor in oudere gebouwen of in ruimtes waar de ondergrond niet goed voorbereid is. Het gebruik van een stabiele egaline zorgt ervoor dat de parketvloer op een vlakke en stevige basis gelegd kan worden, wat de levensduur van de vloer aanzienlijk verlengt.

De oplossing: Stauf Krimpvrije mortel RM

Stauf Krimpvrije mortel RM is de ideale oplossing voor het creëren van een stabiele ondergrond onder parketvloeren. Deze mortel is krimpvrij, wat betekent dat het niet zal krimpen of scheuren nadat het is aangebracht. Hierdoor blijft de ondergrond vlak en stevig, wat essentieel is voor de stabiliteit van de parketvloer. Stauf Krimpvrije mortel RM is geschikt voor oppervlakken tot 50 vierkante meter en kan eenvoudig worden aangebracht. Voor het beste resultaat moet de ondergrond schoon, droog en vrij van stof en vet zijn voordat je de mortel aanbrengt. Meng de mortel volgens de instructies op de verpakking en breng het gelijkmatig aan met een spaan.

Stauf

Stauf Krimpvrije mortel RM

Normale prijs €64,95
Inclusief BTW.

Stauf Krimpvrije mortel RM voorkomt scheuren onder parketvloeren. Ideaal voor een stabiele ondergrond, eenvoudig aan te brengen.