Over ons

Vloerproducten

Een verzamel webshop van verschillende merken. Vloerproducten.eu is een handelsonderneming die zich als doel heeft gesteld om u niet alleen kwalitatieve producten te leveren voor vloeren, maar zich ook te richten op een goed advies. Indien nodig betrekken we de knowhow van een specialist van een desbetreffende leverancier daarbij. We willen niet alleen dat u bij Vloerproducten koopt, maar ook dat u ze op de juiste manier kunt toepassen. En dat alles met een eindresultaat dat u verwacht. Bent u op zoek naar een product of merk en vindt u dit niet in ons assortiment? Stuur ons een e-mail en we gaan ons best voor u doen om dit voor u te regelen.

Onze leveranciers

Vloerproducten levert u de producten op het gebied van vloeronderhoud. Onze leveranciers zijn al jaren actief op het gebied van vloeronderhoud. Ze zijn door de wol geverfd, zeg maar. Door vragen en ervaringen hebben ze één voor één de beste producten ontwikkeld, of het nu gaat om het reinigen van een houten vloer, het behandelen van een aanrechtblad, het reinigen van een tegel op een terras of om het beschermen en fraai maken van een stenen vloer. Voor elke vloersoort bestaat er een oplossing. Soms moet de vloer drastischer aangepakt worden. Kijk dan eens op www.vloeroptimaal.nl en nodig een specialist bij u uit.

Contactgegevens

Vloerproducten.eu, Wijningsstraat 13, Rucphen

Vloerproducten.eu is ingeschreven in het Handelsregister onder het Kamer van Koophandel nummer 60902809. Het ABN AMRO nummer van Vloeroptimaal is NL11 ABNA 0580 4586 44.

Alle producten worden weergegeven inclusief 21% BTW.