Hoe vul je hoogteverschillen in betonvloeren op?

Waarom hoogteverschillen in betonvloeren een probleem zijn

Hoogteverschillen in betonvloeren kunnen voor veel problemen zorgen. Ze kunnen leiden tot ongelijke vloerbedekking, struikelgevaar en moeilijkheden bij het plaatsen van meubels. Dit probleem komt vaak voor bij renovaties en in oudere gebouwen waar de vloeren door de jaren heen zijn verzakt of beschadigd. Het is belangrijk om deze hoogteverschillen op te vullen om een vlakke en veilige vloer te creëren. Een goede oplossing voor dit probleem is het gebruik van een krimpvrije mortel die speciaal is ontworpen om deze verschillen te egaliseren zonder te krimpen of scheuren te vormen.

De oplossing: Stauf Krimpvrije mortel RM

Stauf Krimpvrije mortel RM is een ideaal product voor het opvullen van hoogteverschillen in betonvloeren. Deze mortel is krimpvrij, wat betekent dat het niet zal krimpen of scheuren nadat het is aangebracht. Hierdoor blijft de vloer vlak en stevig. Stauf Krimpvrije mortel RM is geschikt voor het egaliseren van oppervlakken tot 50 vierkante meter. De mortel is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle uithardingstijd, waardoor de vloer snel weer in gebruik kan worden genomen. Voor het beste resultaat, zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vrij van stof en vet is voordat je de mortel aanbrengt. Meng de mortel volgens de instructies op de verpakking en breng het gelijkmatig aan met een spaan.

Stauf

Stauf Krimpvrije mortel RM

Normale prijs €64,95
Inclusief BTW.

Stauf Krimpvrije mortel RM is de perfecte oplossing voor ongelijke vloeren. Krimpvrij en snel uithardend, eenvoudig aan te brengen.