Hoe egaliseer je anhydriet gietvloeren zonder scheuren?

Waarom egaliseren van anhydriet gietvloeren een uitdaging kan zijn

Anhydriet gietvloeren zijn populair vanwege hun vlakke en gladde afwerking. Echter, bij het egaliseren van deze vloeren kunnen er scheuren ontstaan als er niet de juiste producten en technieken worden gebruikt. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige vloer en verdere schade. Vooral in ruimtes met intensief gebruik is het belangrijk om de vloer goed te egaliseren om scheuren en andere problemen te voorkomen. Een betrouwbare en duurzame oplossing is het gebruik van een krimpvrije mortel die speciaal is ontworpen voor het egaliseren van anhydriet gietvloeren.

De oplossing: Stauf Krimpvrije mortel RM

Stauf Krimpvrije mortel RM is ideaal voor het egaliseren van anhydriet gietvloeren zonder dat er scheuren ontstaan. Deze mortel is speciaal ontwikkeld om krimp en scheuren te voorkomen, waardoor de vloer zijn vlakheid behoudt. Stauf Krimpvrije mortel RM is geschikt voor oppervlakken tot 50 vierkante meter en kan eenvoudig worden aangebracht. De mortel heeft een snelle uithardingstijd, waardoor de vloer snel weer in gebruik kan worden genomen. Voor een optimaal resultaat moet de ondergrond schoon, droog en vrij van stof en vet zijn voordat je de mortel aanbrengt. Meng de mortel volgens de instructies op de verpakking en breng het gelijkmatig aan met een spaan.

Stauf

Stauf Krimpvrije mortel RM

Normale prijs €64,95
Inclusief BTW.

Stauf Krimpvrije mortel RM egaliseert anhydrietvloeren veilig en snel. Geschikt voor oppervlakken tot 50 m², voorkomt scheuren.