De beste manier om gaten in cementdekvloeren te vullen

Hoe vul je gaten in cementdekvloeren effectief op?

Gaten in cementdekvloeren kunnen allerlei problemen veroorzaken, zoals ongelijkmatige oppervlakken en een verhoogd risico op verdere schade. Dit probleem komt vaak voor in oudere gebouwen of ruimtes waar veel verkeer is. Het niet aanpakken van deze gaten kan leiden tot grotere problemen in de toekomst. Het is daarom essentieel om een effectieve oplossing te vinden die de gaten vult en de vloer egaliseert zonder verdere schade te veroorzaken. Een betrouwbare en duurzame oplossing is het gebruik van een krimpvrije mortel die speciaal is ontworpen voor dit soort reparaties.

De oplossing: Stauf Krimpvrije mortel RM

Stauf Krimpvrije mortel RM is de perfecte oplossing voor het vullen en egaliseren van gaten in cementdekvloeren. Deze mortel is speciaal ontwikkeld om krimp en scheuren te voorkomen, waardoor de vloer zijn vlakheid behoudt. Stauf Krimpvrije mortel RM is geschikt voor oppervlakken tot 50 vierkante meter en kan eenvoudig worden aangebracht. De mortel heeft een snelle uithardingstijd, waardoor de vloer snel weer in gebruik kan worden genomen. Voor een optimaal resultaat moet de ondergrond schoon, droog en vrij van stof en vet zijn voordat je de mortel aanbrengt. Meng de mortel volgens de instructies op de verpakking en breng het gelijkmatig aan met een spaan.

Stauf

Stauf Krimpvrije mortel RM

Normale prijs €64,95
Inclusief BTW.

Stauf Krimpvrije mortel RM vult gaten in cementdekvloeren zonder krimp. Voor een vlakke en veilige vloer, ideaal voor renovaties.