Voorkom loslatende tegels op moeilijke ondergronden

Hoe voorkom je dat tegels loslaten op niet-absorberende ondergronden?

Het leggen van tegels op niet-absorberende ondergronden kan een uitdaging zijn. Deze ondergronden, zoals keramiek, marmer en bepaalde soorten beton, bieden weinig hechting voor traditionele tegellijmen. Hierdoor kunnen tegels na verloop van tijd loskomen, wat niet alleen lelijk is, maar ook gevaarlijk kan zijn. Vooral in drukbezochte ruimtes is het belangrijk dat tegels goed vast blijven zitten om ongelukken te voorkomen. Daarnaast kan het loslaten van tegels leiden tot extra onderhoudskosten en ongemakken. Het is dus essentieel om een oplossing te vinden die een sterke en duurzame hechting biedt op deze moeilijke ondergronden.

Sterke hechting met Kerakoll Keragrip PU-L-EP

Kerakoll Keragrip PU-L-EP is de ideale oplossing voor het voorkomen van loslatende tegels op niet-absorberende ondergronden. Deze gripbevorderaar is speciaal ontwikkeld om een optimale hechting te garanderen op oppervlakken die anders lastig te behandelen zijn. Het product is eenvoudig aan te brengen met een zachte doek of kwast en droogt snel, waardoor je snel verder kunt met de volgende stappen van je tegelproject. Kerakoll Keragrip PU-L-EP is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan gebruikt worden op verschillende ondergronden, zoals keramiek, marmer, natuursteen en metaal. Met een gemiddelde verbruik van ongeveer 30 ml per vierkante meter is het ook een kostenefficiënte oplossing.

Kerakoll

Kerakoll Keragrip PU-L-EP gripbevorderaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Kerakoll Keragrip PU-L-EP biedt een sterke hechting voor tegels op niet-absorberende ondergronden. Geschikt voor binnen en buiten.