Waarom is voorbehandeling belangrijk voor lijmen op PVC?

Waarom moet je PVC voorbehandelen voordat je lijm aanbrengt?

Het hechten van lijm op PVC kan lastig zijn zonder de juiste voorbereiding. PVC is een niet-absorberend materiaal, wat betekent dat traditionele lijmen niet goed hechten. Dit kan leiden tot loslatende vloeren, wat niet alleen lelijk is, maar ook gevaarlijk kan zijn. Vooral in drukbezochte ruimtes is het belangrijk dat de vloer goed vastzit om ongelukken te voorkomen. Het is daarom essentieel om een product te gebruiken dat de hechting van lijmen op PVC verbetert, zodat de vloer veilig en duurzaam blijft.

Versterk de hechting met Kerakoll Keragrip PU-L-EP

Kerakoll Keragrip PU-L-EP is de ideale oplossing voor het verbeteren van de hechting van lijmen op PVC. Dit product is speciaal ontworpen om een sterke binding te garanderen op niet-absorberende oppervlakken zoals PVC. Het aanbrengen van Kerakoll Keragrip PU-L-EP is eenvoudig: gebruik een zachte doek of kwast om het product gelijkmatig over het oppervlak te verdelen. Het droogt snel, waardoor je snel verder kunt met de volgende stap van je project. Kerakoll Keragrip PU-L-EP is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan gebruikt worden op diverse ondergronden, zoals keramiek, marmer en metaal. Met een verbruik van ongeveer 30 ml per vierkante meter is het ook een kostenefficiënte keuze.

Kerakoll

Kerakoll Keragrip PU-L-EP gripbevorderaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Kerakoll Keragrip PU-L-EP optimaliseert de lijmhechting op PVC. Geschikt voor verschillende ondergronden, kostenefficiënt.