Hoe verbeter je de hechting op gladde oppervlakken?

Uitdagingen bij het hechten op gladde, niet-absorberende oppervlakken

Het hechten van lijmen op gladde en niet-absorberende oppervlakken zoals keramiek, marmer en bepaalde betonvloeren kan lastig zijn. Deze oppervlakken bieden weinig grip, waardoor lijmen en afdichtingsmiddelen niet goed blijven zitten. Dit kan leiden tot loslatende tegels en andere problemen, wat zowel onveilig als kostbaar is om te repareren. Vooral in drukbezochte ruimtes is een sterke en betrouwbare hechting essentieel om de duurzaamheid en veiligheid van de vloer te garanderen.

Optimaliseer de hechting met Kerakoll Keragrip PU-L-EP

Kerakoll Keragrip PU-L-EP is speciaal ontwikkeld om de hechting op gladde, niet-absorberende oppervlakken te verbeteren. Dit product zorgt voor een optimale binding van lijmen en afdichtingsmiddelen op moeilijk te behandelen ondergronden. Kerakoll Keragrip PU-L-EP is eenvoudig aan te brengen met een zachte doek of kwast en droogt snel, zodat je snel verder kunt met je klus. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op diverse ondergronden, zoals keramiek, marmer, natuursteen en gevlinderde betonvloeren. Met een verbruik van ongeveer 30 ml per vierkante meter is het ook een kostenefficiënte keuze.

Kerakoll

Kerakoll Keragrip PU-L-EP gripbevorderaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Kerakoll Keragrip PU-L-EP optimaliseert de hechting voor gladde vloeren. Geschikt voor diverse ondergronden, snelle werking.