Hoe zorg je voor een egale olielaag op je parket?

Hoe breng je een egale olielaag aan op je parketvloer?

Een geoliede parketvloer heeft een mooie, natuurlijke uitstraling, maar het kan een uitdaging zijn om een egale olielaag aan te brengen. Ongelijke lagen kunnen leiden tot een vlekkerig uiterlijk en kunnen de beschermende eigenschappen van de olie verminderen. Dit probleem komt vaak voor bij doe-het-zelf-projecten waarbij de juiste technieken en producten niet altijd worden toegepast. Vooral in drukbezochte ruimtes is het belangrijk dat de olielaag gelijkmatig en effectief wordt aangebracht om de vloer optimaal te beschermen en zijn mooie uitstraling te behouden.

Bereik een egale afwerking met Bauwerk Oil Care

Bauwerk Oil Care is speciaal ontworpen om een egale olielaag aan te brengen op parketvloeren. Voor een gelijkmatige toepassing moet de vloer schoon en droog zijn. Schud de fles goed voor gebruik en breng de olie dun en gelijkmatig aan met een witte pad. Poets de olie vervolgens goed in de vloer en zorg ervoor dat er geen resten achterblijven. Laat de vloer 3 tot 4 uur drogen. Met één liter Bauwerk Oil Care kun je ongeveer 50 tot 60 vierkante meter behandelen. Het is belangrijk om te weten dat de vloer na het oliën twee weken gevoelig blijft voor vocht, dus vermijd natte reiniging in deze periode.

Bauwerk

Bauwerk Oil Care

Normale prijs €43,95
Inclusief BTW.

Bauwerk Oil Care helpt olie gelijkmatig aan te brengen op parketvloeren. Voorkomt vlekken en beschermt je vloer optimaal.