Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk voor parketvloeren?

De noodzaak van regelmatig onderhoud van parketvloeren

Parketvloeren zijn een mooie en duurzame keuze voor elk huis. Echter, door dagelijks gebruik kunnen er na verloop van tijd slijtplekken en andere beschadigingen ontstaan. Deze slijtplekken verminderen niet alleen de uitstraling van de vloer, maar kunnen ook leiden tot verdere schade als ze niet goed worden onderhouden. Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van de parketvloer te verlengen en de kwaliteit te behouden. Dit is vooral belangrijk in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, gangen en keukens, waar de vloer het meeste te verduren heeft.

Langdurige bescherming met Bauwerk Oil Care

Bauwerk Oil Care is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van geoliede parketvloeren. Door regelmatig gebruik van dit product wordt de vloer gevoed met nieuwe olie, waardoor slijtplekken verdwijnen en de vloer zijn mooie uitstraling behoudt. Voor gebruik moet de vloer schoon en droog zijn. Schud de fles goed en breng de olie puur, dun en gelijkmatig aan met een witte pad. Poets de olie vervolgens goed in de vloer en zorg ervoor dat er geen olieresten achterblijven. Laat het oppervlak 3 tot 4 uur drogen. Met één liter Bauwerk Oil Care kun je ongeveer 50 tot 60 vierkante meter behandelen. Na het oliën blijft de vloer twee weken gevoelig voor vocht, dus vermijd natte reiniging in deze periode.

Bauwerk

Bauwerk Oil Care

Normale prijs €43,95
Inclusief BTW.

Bauwerk Oil Care beschermt je parketvloer. Regelmatig onderhoud voorkomt slijtage en behoudt de uitstraling van de vloer.