De beste manier om je parketvloer te onderhouden

Hoe onderhoud je een geoliede parketvloer efficiënt?

Een geoliede parketvloer geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je interieur. Echter, door dagelijks gebruik kunnen slijtplekken ontstaan, vooral op veel belopen plaatsen zoals gangen en woonkamers. Deze slijtplekken maken de vloer minder mooi en kunnen zelfs leiden tot verdere schade als ze niet goed worden onderhouden. Het is daarom belangrijk om je parketvloer regelmatig te behandelen met de juiste producten om de levensduur te verlengen en de mooie uitstraling te behouden.

Langdurige bescherming met Bauwerk Oil Care

Bauwerk Oil Care is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van geoliede parketvloeren. Dit product voedt de vloer met nieuwe olie, waardoor slijtplekken verdwijnen en de vloer zijn mooie uitstraling terugkrijgt. Voor gebruik moet de vloer schoon en droog zijn. Schud de fles goed en breng de olie puur, dun en gelijkmatig aan met een witte pad. Poets de olie vervolgens goed in de vloer en zorg ervoor dat er geen olieresten achterblijven. Laat het oppervlak 3 tot 4 uur drogen. Met één liter Bauwerk Oil Care kun je ongeveer 50 tot 60 vierkante meter behandelen. Na het oliën blijft de vloer twee weken gevoelig voor vocht, dus vermijd natte reiniging in deze periode.

Bauwerk

Bauwerk Oil Care

Normale prijs €43,95
Inclusief BTW.

Bauwerk Oil Care beschermt je geoliede parketvloer. Voedt de vloer en voorkomt slijtplekken, ideaal voor regelmatig onderhoud.