Hoe voorkom je slijtage van houten vloeren?

Slijtage aan houten vloeren door dagelijks gebruik

Houten vloeren zijn prachtig, maar kunnen na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen. Dit gebeurt vooral op plaatsen waar veel gelopen wordt, zoals in de gang en de woonkamer. De vloer kan dof worden, krassen krijgen en moeilijk schoon te maken zijn. Dit probleem komt vaak voor bij houten vloeren met een matte afwerking. Een goed onderhoudsproduct kan helpen om deze slijtage te voorkomen en de vloer er als nieuw uit te laten zien.

Onderhoud met Woca Onderhoudsolie

Woca Onderhoudsolie is speciaal ontwikkeld om slijtage van houten vloeren te voorkomen en de matte afwerking te behouden. Dit product is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat de vloer beschermd blijft tegen vuil en krassen. Het kan zowel voor grote als kleine oppervlakken worden gebruikt. Voor het beste resultaat, behandel de vloer minstens één keer per jaar met deze olie. Begin met het grondig reinigen van de vloer met een intensiefreiniger en breng vervolgens de onderhoudsolie aan. Laat de olie goed inwerken en wrijf de vloer droog met katoenen doeken.

Woca

Woca Onderhoudsolie

Normale prijs €26,45
Inclusief BTW.

Woca Onderhoudsolie is perfect voor het behoud van de matte afwerking van houten vloeren. Gemakkelijk aan te brengen en zeer effectief.