Wat te doen bij krassen op houten vloeren?

Krassen op houten vloeren door dagelijks gebruik

Houten vloeren kunnen na verloop van tijd krassen en beschadigingen oplopen door dagelijks gebruik. Vooral in drukbezochte ruimtes zoals gangen en woonkamers is de kans op krassen groter. Deze krassen kunnen de uitstraling van de vloer negatief beïnvloeden, waardoor deze er minder mooi uitziet. Het is belangrijk om een effectieve manier te vinden om deze krassen te behandelen zonder de matte afwerking van de vloer te verstoren. Regelmatig onderhoud met het juiste product kan helpen om de vloer in goede staat te houden en krassen minder zichtbaar te maken.

Onderhoud met Woca Onderhoudsolie

Woca Onderhoudsolie is speciaal ontwikkeld om houten vloeren te beschermen en krassen minder zichtbaar te maken. Dit product helpt de matte afwerking van de vloer te behouden en biedt een langdurige bescherming tegen slijtage. Woca Onderhoudsolie is eenvoudig aan te brengen en geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Voor het beste resultaat, behandel de vloer minstens één keer per jaar. Begin met het grondig reinigen van de vloer en breng vervolgens de onderhoudsolie gelijkmatig aan. Laat de olie goed inwerken en verwijder overtollig product met een katoenen doek. Zo blijft de vloer er jarenlang mooi en mat uitzien.

Woca

Woca Onderhoudsolie

Normale prijs €26,45
Inclusief BTW.

Woca Onderhoudsolie helpt krassen op houten vloeren te verminderen en behoudt de matte afwerking. Voor langdurige bescherming.