Wat is de beste manier om granietvloeren minder kwetsbaar te maken?

Hoe kan ik mijn granieten vloer beter beschermen tegen slijtage en vuil?

Granietvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en luxe uitstraling, maar zelfs deze robuuste steensoort kan na verloop van tijd kwetsbaar worden door slijtage en ophoping van vuil. Dit geldt vooral voor ruimtes waar de vloer intensief wordt gebruikt, zoals keukens, gangen of commerciële ruimtes. Graniet is van nature een hard materiaal, maar zonder de juiste bescherming kunnen er doffe plekken en krassen ontstaan, wat afbreuk doet aan de uitstraling van de vloer. Dit maakt regelmatig onderhoud noodzakelijk om de vloer er goed uit te laten zien en zijn levensduur te verlengen. Hoe zorg je ervoor dat je granieten vloer goed beschermd blijft tegen deze invloeden?

Breng Lithofin MN Glansfilm aan voor een duurzame beschermlaag die de vloer minder kwetsbaar maakt en de kleur opfrist

Lithofin MN Glansfilm is speciaal ontwikkeld om granieten vloeren een extra beschermlaag te geven, waardoor ze minder kwetsbaar worden voor slijtage en vuil. Deze oplosmiddelvrije, waterverdunbare dispersie op basis van taaie acrylaten en natuurlijke wassen vormt een glanzende laag op het oppervlak van de vloer. Deze laag beschermt niet alleen tegen slijtage en vuil, maar verfrist ook de kleur van het graniet, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Voor een optimale werking breng je de Lithofin MN Glansfilm aan op een schoon en droog oppervlak. Bij de eerste behandeling wordt aanbevolen om het product te verdunnen in een verhouding van 1:5 met water. Het product kan worden aangebracht met een schone doek, spons of mop en droogt binnen 30 tot 40 minuten. De ontstane glans kan naar wens worden versterkt door de vloer handmatig of machinaal te polijsten. Lithofin MN Glansfilm is geschikt voor oppervlakken van 20 tot 30 m² per liter. Door regelmatig gebruik van dit product blijft je granieten vloer beschermd en behoudt hij zijn prachtige, luxe uitstraling.

Lithofin

Lithofin MN Glansfilm

Normale prijs €17,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Glansfilm verhoogt de duurzaamheid van granietvloeren door een glanzende beschermlaag te vormen. Voor een langere levensduur.