Hoe geef je doffe marmeren vloeren hun glans terug?

Hoe kan ik mijn doffe marmeren vloer weer laten glanzen?

Marmeren vloeren staan bekend om hun luxe uitstraling en natuurlijke schoonheid. Echter, na verloop van tijd kunnen deze vloeren dof worden door dagelijks gebruik, vuil en slijtage. Dit kan de glans en de schoonheid van het marmer aantasten, waardoor de vloer zijn oorspronkelijke uitstraling verliest. Dit is een veelvoorkomend probleem, vooral in ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals de hal, keuken of woonkamer. Veel mensen vragen zich af hoe ze hun doffe marmeren vloer weer kunnen laten glanzen zonder dat het oppervlak beschadigd raakt. Gelukkig is er een oplossing die specifiek is ontwikkeld om de natuurlijke glans van marmer te herstellen en te behouden.

Gebruik Lithofin MN Glansfilm om een glanzende beschermlaag aan te brengen die de natuurlijke schoonheid van marmer herstelt

Lithofin MN Glansfilm is een uitstekend product voor het herstellen van de glans op doffe marmeren vloeren. Deze oplosmiddelvrije, waterverdunbare dispersie op basis van taaie acrylaten en natuurlijke wassen vormt een glanzende beschermlaag op het marmeroppervlak. Het product verfrist niet alleen de kleur van het marmer, maar maakt de vloer ook zichtbaar fraaier en minder kwetsbaar. De Lithofin MN Glansfilm is eenvoudig aan te brengen: verdun het product bij de eerste behandeling in een verhouding van 1:5 met water en breng het gelijkmatig aan met een schone doek, spons of mop. Laat het vervolgens 30-40 minuten drogen. Voor een intensere glans kan de vloer machinaal of met de hand worden opgeboend. Het product is geschikt voor oppervlakken van 20 tot 30 m² per liter, afhankelijk van de toepassing. Door regelmatig gebruik van Lithofin MN Glansfilm blijft je marmeren vloer beschermd en behoudt hij zijn prachtige glans.

Lithofin

Lithofin MN Glansfilm

Normale prijs €17,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Glansfilm herstelt de glans van doffe marmeren vloeren. Beschermt en verfrist het oppervlak met een glanzende laag.