De juiste manier om cementresten van kunststeen vloeren te verwijderen

Cementresten op kunststeen vloeren

Kunststeen vloeren zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en veelzijdige uitstraling. Na het leggen van de vloer blijft er echter vaak een cementsluier achter. Deze sluier ontstaat door resten van voegmiddel en cement die moeilijk te verwijderen zijn met gewone schoonmaakmiddelen. Cementsluier vermindert de uitstraling van de kunststeen vloer en zorgt voor een doffe en vuile look. Dit probleem komt vooral voor na nieuwbouwprojecten en renovaties. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet sterk genoeg om deze hardnekkige resten te verwijderen en kunnen zelfs schade veroorzaken aan de kunststeen. Het is daarom belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat effectief is in het verwijderen van cementsluier zonder de kunststeen te beschadigen.

De effectieve oplossing voor cementresten

HMK R183 Cementsluier-Ex is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementsluier van kunststeen vloeren te verwijderen. Dit krachtige reinigingsmiddel bevat een combinatie van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen die cementsluier, kalkafzettingen en andere mineralen effectief oplossen en verwijderen. Het is geurarm en ontwikkelt geen corrosieve dampen, waardoor het veilig binnenshuis te gebruiken is. Voor gebruik, verdun het product met water volgens de instructies, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Schrob daarna het oppervlak grondig en spoel het goed af met schoon water. Herhaal indien nodig de behandeling voor hardnekkige resten. HMK R183 Cementsluier-Ex zorgt ervoor dat uw kunststeen vloeren weer schoon en stralend zijn, zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt de reiniging eenvoudig en effectief.

Moeller Stone Care

HMK R183 cementsluier-ex

Normale prijs €22,45
Inclusief BTW.

Gebruik HMK R183 Cementsluier-Ex om de oorspronkelijke uitstraling van uw kunststeen vloeren te herstellen en cementresten te verwijderen.