Hoe verwijder je hardnekkige cementsluier van keramische tegels?

Hardnekkige cementsluier op keramische tegels

Keramische tegels zijn populair vanwege hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Na installatie blijft er vaak een cementsluier achter. Deze sluier, veroorzaakt door resten van voegmiddel en cement, kan moeilijk te verwijderen zijn met gewone schoonmaakmiddelen. Cementsluier vermindert de uitstraling van keramische tegels en zorgt voor een doffe en vuile look. Dit probleem komt vooral voor na nieuwbouwprojecten en renovaties. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet sterk genoeg om deze hardnekkige resten te verwijderen en kunnen zelfs schade veroorzaken aan de tegels. Het is daarom belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat effectief is in het verwijderen van cementsluier zonder de keramische tegels te beschadigen.

De effectieve oplossing voor cementsluier

HMK R183 Cementsluier-Ex is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementsluier van keramische tegels te verwijderen. Dit geconcentreerde reinigingsmiddel bevat een combinatie van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen die cementsluier, kalkafzettingen en vuil effectief oplossen en verwijderen. Het is geurarm en ontwikkelt geen corrosieve dampen, waardoor het veilig binnenshuis te gebruiken is. Voor gebruik, verdun het product met water volgens de instructies, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Schrob daarna het oppervlak grondig en spoel het goed af met schoon water. Herhaal indien nodig de behandeling voor hardnekkige resten. HMK R183 Cementsluier-Ex zorgt ervoor dat uw keramische tegels weer schoon en stralend zijn, zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt de reiniging eenvoudig en effectief.

Moeller Stone Care

HMK R183 cementsluier-ex

Normale prijs €22,45
Inclusief BTW.

HMK R183 Cementsluier-Ex biedt een veilige en efficiënte oplossing voor het verwijderen van cementsluier op keramische tegels.