Hoe verwijder je vet van PVC-vloeren zonder agressieve middelen?

Vet en vlekken op PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. Ze zijn bestand tegen veel soorten vuil, maar vetvlekken kunnen een probleem zijn. In keukens en eetkamers is de kans op vetvlekken groot, wat deze vloeren moeilijk schoon te maken kan maken. Traditionele schoonmaakmiddelen bevatten vaak agressieve chemicaliën die de vloer kunnen beschadigen en schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Mensen zoeken daarom naar een veilig en effectief schoonmaakmiddel dat vetvlekken kan verwijderen zonder agressieve middelen te gebruiken. Het is belangrijk dat het product niet alleen effectief is, maar ook veilig voor zowel de vloer als de gebruiker, en bovendien milieuvriendelijk.

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner: veilig en effectief

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner biedt een uitstekende oplossing voor het verwijderen van vet van PVC-vloeren. Deze universele, PH-neutrale reiniger is speciaal ontwikkeld om vet en vuil effectief te verwijderen zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. Het product is geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken, inclusief PVC, natuursteen, marmer, kurk en kunststof. Blue Dolphin Eco Multi Cleaner is huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Voor het beste resultaat voeg je één dopje van de cleaner toe aan 2 liter water en dweil je de vloer met een lichtvochtige dweil. Bij sterk vervuilde vloeren kun je de cleaner onverdund aanbrengen en daarna afnemen met schoon water. Dit product zorgt voor een streeploze, schone vloer zonder schade aan te richten aan het oppervlak.

Blue Dolphin

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner

Normale prijs €15,45
Inclusief BTW.

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner verwijdert vet van PVC-vloeren zonder agressieve chemicaliën, veilig voor de vloer en milieuvriendelijk.