Hoe houd je houten vloeren streeploos schoon?

Strepen en vuil op houten vloeren

Houten vloeren geven een warme en stijlvolle uitstraling aan elk interieur. Ze zijn echter ook gevoelig voor vuil en strepen, vooral na het schoonmaken. Strepen kunnen ontstaan door schoonmaakmiddelen die resten achterlaten, of door het gebruik van te veel water. Dit probleem is vaak te zien in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en keukens. Mensen willen graag een oplossing die hun houten vloeren schoonmaakt zonder strepen achter te laten. Dit moet eenvoudig en effectief zijn, zonder de natuurlijke schoonheid van de vloer aan te tasten. Daarnaast is het belangrijk dat het product geschikt is voor regelmatig gebruik en veilig voor zowel de vloer als de gebruiker. Traditionele schoonmaakmiddelen voldoen vaak niet aan deze eisen, waardoor een specifiek product nodig is om dit probleem aan te pakken.

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner: de oplossing voor streeploze houten vloeren

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner is speciaal ontwikkeld om houten vloeren streeploos schoon te maken. Dit universele, PH-neutrale schoonmaakmiddel is geschikt voor alle houten vloeren die behandeld zijn met olie, hardwax of lak. Daarnaast kan het ook gebruikt worden op andere waterbestendige oppervlakken zoals natuursteen, marmer, kurk, kunststof en PVC. De Eco Multi Cleaner is huidvriendelijk en bevat geen schadelijke chemische stoffen, zoals chloor. Het is biologisch afbreekbaar, wat goed is voor het milieu. Voor optimaal gebruik wordt aangeraden de vloer eerst stofvrij te maken. Voeg vervolgens één dopje van de cleaner toe aan 2 liter water en dweil de vloer met een lichtvochtige dweil. Bij sterk vervuilde vloeren kan de cleaner onverdund worden aangebracht en daarna met schoon water worden afgenomen. Dit product zorgt voor een schone, streeploze vloer die er weer als nieuw uitziet, zonder schade aan te richten.

Blue Dolphin

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner

Normale prijs €15,45
Inclusief BTW.

Blue Dolphin Eco Multi Cleaner biedt streeploze reiniging voor houten vloeren, geschikt voor wekelijks gebruik en veilig voor alle oppervlakken.