Hoe verwijder je cementsluier van granietvloeren?

Het probleem van cementsluier op granietvloeren

Cementsluier is een veelvoorkomend probleem bij granietvloeren. Deze hardnekkige waas ontstaat vaak na het leggen van de vloer en kan het oppervlak dof en onaantrekkelijk maken. Vooral op donkere granietsoorten is cementsluier duidelijk zichtbaar en moeilijk te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Cementsluier kan de natuurlijke uitstraling van de granietvloer aantasten en moet daarom grondig en voorzichtig worden verwijderd zonder het graniet te beschadigen.

De oplossing met Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van cementsluier van natuursteen, waaronder graniet. Dit product is veilig te gebruiken op zowel gepolijste als ongepolijste oppervlakken. Het bevat krachtige ingrediënten die effectief cementsluier oplossen zonder het graniet aan te tasten. Voor het beste resultaat breng je Lithofin MN Cementsluierverwijderaar aan op de vloer en laat je het enkele minuten inwerken. Vervolgens schrob je de vloer lichtjes en spoel je deze grondig af met schoon water. Dit product is geschikt voor zowel binnen- als buitenvloeren, waardoor het ideaal is voor gebruik in keukens, badkamers, terrassen en andere ruimtes waar granietvloeren zijn geïnstalleerd. Dankzij de effectieve formule van Lithofin MN Cementsluierverwijderaar blijft je granietvloer schoon en behoudt het zijn natuurlijke glans.

Lithofin

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

Normale prijs €12,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar verwijdert hardnekkige cementsluier van granietvloeren. Houd je vloer schoon en glanzend.