Hoe vergemakkelijk je het onderhoud van ruwe betontegels?

Groene aanslag op betontegels door plantaardige afzettingen

Betontegels worden vaak gebruikt voor terrassen, opritten en tuinpaden vanwege hun duurzaamheid. Echter, een veelvoorkomend probleem is groene aanslag, veroorzaakt door mos en algen. Deze plantaardige afzettingen hechten zich gemakkelijk aan het poreuze oppervlak van betontegels, vooral in schaduwrijke en vochtige omgevingen. Dit maakt de tegels niet alleen glad en gevaarlijk, maar het ziet er ook onverzorgd uit. Regelmatig schoonmaken kan tijdrovend en ineffectief zijn, vooral omdat de aanslag snel terugkomt.

Lithofin MN Betoncoating: Een effectieve oplossing

Lithofin MN Betoncoating biedt een doeltreffende oplossing voor dit probleem. Deze coating creëert een beschermende film op het oppervlak van de betontegels, waardoor de hechting van mos en algen wordt bemoeilijkt. De toepassing van de coating is eenvoudig: maak de tegels eerst grondig schoon en zorg dat ze droog zijn. Breng daarna de coating gelijkmatig aan met een roller of kwast. De coating droogt snel en vormt een onzichtbare laag die de betontegels beschermt tegen plantaardige afzettingen. Hierdoor blijft het oppervlak langer schoon en onderhoudsarm.

Lithofin

Lithofin MN Betoncoating

Normale prijs €28,45
Inclusief BTW.

Lithofin MN Betoncoating beschermt betontegels tegen groene aanslag, bemoeilijkt hechting van mos en algen, en houdt tegels schoon.