Hoe Je Badkamer Veiliger Maken Tegen Uitglijden

Risico op Uitglijden in de Badkamer

De badkamer is een ruimte waar veiligheid voorop moet staan, maar vaak zijn de vloeren en tegels glad, vooral als ze nat zijn. Dit verhoogt het risico op uitglijden en vallen, wat kan leiden tot ernstige verwondingen. Veel ongelukken in huis gebeuren juist in de badkamer. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen die de veiligheid in natte ruimtes vergroten.

Verhoog de Grip met Lithofin Anti-Slip Set

De Lithofin Anti-Slip Set is speciaal ontwikkeld om gladde badkamervloeren veiliger te maken. Deze set bestaat uit een speciale reiniger en een anti-slip behandeling die samenwerken om de grip op keramische en natuurstenen oppervlakken te verbeteren. Het proces begint met het grondig reinigen van de oppervlakte om alle vet en vuil te verwijderen, waarna het anti-slip middel wordt aangebracht dat microscopische verdiepingen creëert. Deze verdiepingen vergroten de wrijving, waardoor de vloer minder glad is, zelfs wanneer deze nat is.

Lithofin

Lithofin Anti-Slip

Normale prijs €47,45
Inclusief BTW.

Lithofin Anti-Slip Set maakt badkamervloeren minder glad en veel veiliger. Voorkom uitglijden en verhoog de veiligheid in uw badkamer.