Bescherm je vloer tegen dagelijkse slijtage

Uitdaging: Slijtage en Vlekken op Vloeren

Linoleum en vinyl vloeren zijn populair in zowel residentiële als commerciële settings vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Echter, dagelijks gebruik kan leiden tot slijtage en vlekken die de levensduur en uitstraling van de vloer verminderen. Zonder adequate bescherming kunnen deze vloeren hun glans verliezen en gevoelig worden voor meer permanente schade zoals krassen en verkleuring.

Oplossing: Duurzame Bescherming met Forbo Polish

Forbo Polish is een effectief onderhoudsmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor linoleum en vinyl vloeren. Deze polish bestaat uit een waterbasisformule met acrylaat copolymeer- en polyethyleenwasdispersies die een waterbestendige, zijdeglanzende laag creëren. Het regelmatig aanbrengen van Forbo Polish op de vloeren vormt een duurzame beschermende barrière die niet alleen de glans behoudt, maar ook weerstand biedt tegen dagelijkse slijtage en vlekken. Deze beschermende laag is makkelijk opwrijfbaar en biedt een uniforme uitstraling die de esthetiek van de ruimte verbetert.

Forbo

Forbo Polish

Normale prijs €15,45
Inclusief BTW.

Forbo Polish biedt superieure bescherming voor linoleum en vinyl, waardoor uw vloeren bestand zijn tegen krassen en vlekken.