Eenvoudige Aanpak voor het Onderhouden van Exotische Houtsoorten

Uitdagingen bij het Onderhoud van Exotische Houtsoorten

Exotische houtsoorten zoals Iroko, Kambala, Jatoba, Merbau en Afzelia worden gewaardeerd om hun unieke schoonheid en duurzaamheid. Echter, deze houtsoorten vereisen specifieke zorg om hun kwaliteit en uiterlijk te behouden. Standaard vloerbehandelingen zijn niet altijd geschikt, omdat deze houtsoorten anders kunnen reageren op de chemische samenstelling van algemene producten. Dit kan leiden tot verkleuring, snelle slijtage of andere ongewenste effecten. Het is essentieel om een behandelingsmethode te vinden die zowel effectief als veilig is voor deze kostbare materialen.

Specifieke Behandeling met Floorservice Color Hardwasolie Classic

Floorservice Color Hardwasolie Classic biedt een op maat gemaakte oplossing voor de bescherming van exotische houtsoorten. Deze olie is specifiek geformuleerd om een gelijkmatige afwerking te bieden zonder het risico van schade door de unieke eigenschappen van exotisch hout. Met zijn milde formule die rijk is aan natuurlijke oliën en wassen, verzorgt en beschermt het de vloer terwijl de natuurlijke kleur en textuur versterkt worden. Voor exotische houtsoorten wordt aangeraden om slechts één laag aan te brengen en deze, indien nodig, na drie weken te behandelen met Floorservice Onderhoudsolie voor een langdurige bescherming en verfraaiing van de vloer.

Floorservice

Floorservice Color Hardwasolie Classic

Normale prijs €44,95
Inclusief BTW.

Floorservice Color Hardwasolie Classic biedt langdurige bescherming en versterkt de uitstraling van exotische houtsoorten met één behandeling.