Verwijder hardnekkige cementsluier met Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

Hoe vaak gebeurt het niet dat na het leggen van een mooie nieuwe vloer er toch wat resten cementsluier op achterblijven. Een doorn in het oog voor velen, maar met de Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is dit probleem snel verleden tijd!

De Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is een krachtig reinigingsmiddel, speciaal ontwikkeld voor het effectief verwijderen van hardnekkige resten van cement- en kalksluiers, evenals roest en andere metaalverontreinigingen. Het product is geschikt voor alle soorten natuursteen, keramische en kunstmatige steenoppervlakken.

De Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is zuurvrij en tast het oppervlak van de stenen niet aan, het is veilig te gebruiken op gevoelige steensoorten. Het product wordt geleverd in een handige sprayfles, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en ideaal is voor het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen.

Het gebruik van Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is gemakkelijk en het resultaat is verbluffend. Volg gewoon de eenvoudige stappen op de verpakking en u zult zien dat uw vloer er als nieuw uitziet. Het is een effectieve en snelle oplossing voor een probleem waar velen mee te maken hebben na het leggen van een nieuwe vloer.

Kortom, de Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is een betrouwbare en krachtige reinigingsoplossing voor het verwijderen van cementsluier en andere verontreinigingen op uw vloeren. Maak uw vloer weer als nieuw en bestel nu uw fles Lithofin MN Cementsluierverwijderaar bij Vloerproducten.eu!


Guardar 15%
Lithofin MN Cementsluierverwijderaar
Litofin mi removedor de velo de cemento
Litofin mi removedor de velo de cemento
Lithofin
Precio habitual 13,45 Precio de oferta 11,43
Bekijken
Guardar 15%
Lithofin KF Cementsluierverwijderaar
Removedor de velo de cemento litofin kf
Removedor de velo de cemento litofin kf
Lithofin
Precio habitual 13,45 Precio de oferta 11,43
Bekijken
hmk-r163-cementsluier-verwijderaar
HMK R163 Remover de velo de cemento
Moeller Stone Care
18,45
Bekijken
Akemi Cementsluierverwijderaar
Akemi
22,95
Bekijken