Houd uw Cotto vloer glanzend met Lithofin Cotto Easy-Clean

Houd uw Cotto vloer glanzend met Lithofin Cotto Easy-Clean

Lithofin Cotto Easy-Clean is de perfecte oplossing voor het reinigen en onderhouden van uw Cotto vloeren. Het product is speciaal ontworpen om hardnekkig vuil, vlekken en olie van uw vloeren te verwijderen en ze weer als nieuw te laten stralen. Het product is zeer eenvoudig te gebruiken en bevat geen zure of alkalische bestanddelen, waardoor het veilig is voor uw vloeren en het milieu.

De Lithofin Cotto Easy-Clean is geschikt voor zowel nieuw gelegde als oudere Cotto vloeren. Het is effectief in het verwijderen van vuil, vlekken en olie, en het beschermt de vloer tegen nieuwe vlekken en vervuiling. Het product laat geen residu achter en is daarom ideaal voor dagelijks gebruik.

De Lithofin Cotto Easy-Clean is gemakkelijk aan te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is het product verdunnen met water, het op de vloer aanbrengen en het vervolgens af te spoelen met schoon water. Het product kan worden gebruikt op vloeren die behandeld zijn met een sealer, en het zorgt ervoor dat uw vloeren er glanzend en als nieuw uit blijven zien.

Conclusie:

Als u op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om uw Cotto vloeren schoon te maken en te onderhouden, dan is Lithofin Cotto Easy-Clean de oplossing. Het product is zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt uitstekende reinigings- en beschermende eigenschappen. Met de Lithofin Cotto Easy-Clean kunt u uw vloeren er glanzend en als nieuw uit laten zien.


Lithofin Cotto Brilliant/glansmilk
Lithofin Cotto Brilliant/Glossmilch
Lithofin
19,45
Bekijken
Lithofin Cotto Easy-Clean
Lithofin Cotto Easy
Lithofin
14,45
Bekijken
Lithofin Cotto Pre-Wax
Lithofin Cotto Pre-Wachs
Lithofin
39,95
Bekijken
Lithofin Cotto Wax-Finish
Lithofin Cotto Wachs Finish
Lithofin
26,45
Bekijken