De vele voordelen van Lecol OH-25 Conditioner voor uw geoliede houten vloer

De vele voordelen van Lecol OH-25 Conditioner voor uw geoliede houten vloer

Als u op zoek bent naar een manier om uw geoliede houten vloer te beschermen en mooier te maken, zoek dan niet verder. Lecol OH-25 Conditioner biedt uitzonderlijke bescherming en duurzame schoonheid waarvan u zeker onder de indruk zult zijn. Het gebruik van deze gespecialiseerde formule geeft uw vloer niet alleen een extra laag veerkracht tegen krassen, maar versterkt ook de natuurlijke kleur van uw hout, creëert een prachtige glans en voorkomt verkleuring na verloop van tijd. Met deze geweldige voordelen is er geen twijfel mogelijk waarom zoveel huiseigenaren zijn overgestapt op Lecol! Lees verder voor meer informatie over waarom deze conditioner een van de beste is voor het behandelen en onderhouden van geoliede houten vloeren.

Het beschermt en voedt uw houten vloer

Uw houten vloer beschermen is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat hij een aantal jaren meegaat. Door regelmatig een conditioner aan te brengen, zorgt u ervoor dat het hout niet uitdroogt, omdat het zeer gevoelig is voor het opnemen van vocht als het zijn natuurlijke oliën heeft verloren. Wanneer u dweilt met water, kan het gebruik van een conditioner vooraf aanzienlijke voordelen hebben voor uw vloer - zonder conditioner zou het resterende vocht snel in het hout dringen, wat uiteindelijk zou leiden tot verkleuring of kromtrekken. Als u dus de Lecol OH-25 Conditioner gebruikt bent u in een uitstekende positie om uw mooie houten vloeren jarenlang mooi te houden!

Het herstelt eventuele beschadigingen

De Lecol OH-25 Conditioner is een uniek product, met als een van de meest gunstige eigenschappen dat het een conditioner op oliebasis is. Dit heeft een positief voordeel ten opzichte van gewone conditioners, omdat het daadwerkelijk helpt om kleine krassen en vlekken te herstellen. De resultaten spreken voor zich - met de Lecol OH-25 conditioner zullen negen van de tien keer die lelijke krassen die het oppervlak van uw meubelen ontsieren, verdwijnen! Hoewel dit misschien te mooi klinkt om waar te zijn, heeft de doeltreffendheid van dit product vele tevreden klanten opgeleverd. Als u uw meubelstukken of vloeren weer mooi wilt maken en tegelijkertijd hun oorspronkelijke kwaliteit en integriteit wilt behouden, dan is de Lecol OH-25 conditioner zeker de moeite waard!

Het voorkomt dat de vloer gaat kraken

Het kraken van een vloer kan door 2 manieren zijn ontstaan, 1: de vloer ligt te strak tegen de muur aan, 2: de vloer is uitgedroogd. Doordat de conditioner de vloer gevoed houdt voorkomt dit het kraken.

Het maakt de vloer makkelijker schoon te houden

Het kraken van een vloer heeft twee oorzaken. Ten eerste kan de vloer te strak tegen de muur liggen, waardoor wrijving ontstaat die leidt tot een klapperend geluid bij elke voetstap. Ten tweede kunnen de vloerdelen, wanneer ze uitgedroogd en vrij van vocht zijn, krimpen en uitzetten, waardoor een hoorbaar gekraak ontstaat. Goed geconditioneerde vloerdelen ondervinden dit verschijnsel niet, omdat de conditioner ze gevoed houdt en scheuren door gebrek aan vocht voorkomt. In elk geval kunnen krakende vloeren wijzen op onderliggende problemen die om veiligheidsredenen snel moeten worden aangepakt.

Het geeft een matte finish

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich te veel inspant bij het boenen van uw vloeren. Door de Lecol Conditioner op oliebasis te gebruiken krijgt u geen glad en glanzend oppervlak zoals in een danszaal. Dit is vooral nuttig als u het natuurlijke uiterlijk van uw vloer wilt behouden of een subtiele textuurdiepte wilt toevoegen en toch een sterke bescherming tegen slijtage wilt bieden.

Conclusie

Lecol OH-25 Conditioner heeft een gespecialiseerde formule die de schoonheid van geoliede houten vloeren beschermt en verbetert.


Ausverkauft
lecol-oh-25-conditioner-transparant
lecol-oh-25-conditioner-transparant
Lecol OH-25 Conditioner
Lecol
29,95
Bekijken