Hoe zorg je voor extra bescherming van lichte houten vloeren?

Hoe kan ik lichte houten vloeren extra beschermen tegen vuil en vocht?

Lichte houten vloeren geven een frisse en ruime uitstraling aan je interieur. Echter, deze vloeren zijn gevoelig voor vuil en vocht, wat kan leiden tot vlekken en verkleuring. Vooral in drukbezochte ruimtes zoals de keuken en hal kan dit een groot probleem zijn. Vuil en vocht kunnen de mooie uitstraling van lichte houten vloeren snel aantasten. Het is dus belangrijk om een effectieve manier te vinden om deze vloeren extra te beschermen, zodat ze er altijd schoon en nieuw uitzien.

Breng Woca Oil Care wit aan om lichte houten vloeren te beschermen en hun kleur te behouden

Woca Oil Care wit is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van lichte houten vloeren. Dit product biedt een extra slijtvaste bescherming en helpt de kleur van de vloeren te behouden. Het aanbrengen van Woca Oil Care wit is eenvoudig en kan met een doek, verfroller of machinaal gebeuren. Voor het beste resultaat reinig je de vloer eerst met een intensiefreiniger en laat je deze volledig drogen. Vervolgens breng je een dunne laag Woca Oil Care wit aan en wrijf je het zorgvuldig in het hout. Na 6-12 uur kan de vloer weer voorzichtig worden gebruikt. Woca Oil Care wit zorgt ervoor dat de vloer er weer fris en levendig uitziet en biedt langdurige bescherming tegen vuil en vocht. Dit product is geschikt voor alle geoliede lichte houten vloeren en zorgt voor een optimale afwerking en onderhoud.

Woca

Woca Oil Care

Normale prijs €34,95
Inclusief BTW.

Woca Oil Care wit biedt extra bescherming en onderhoud voor lichte houten vloeren. Geschikt voor binnengebruik en eenvoudig aan te brengen.