Hoe houd je lakvloeren schoon zonder residu achter te laten?

Vervelende resten op gelakte houten vloeren

Gelakte houten vloeren zijn populair vanwege hun mooie uitstraling en duurzaamheid. Echter, bij het schoonmaken kunnen er vaak plakkerige resten achterblijven. Dit probleem ontstaat meestal door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen of te veel water. Plakkerige vloeren voelen onprettig aan en trekken sneller vuil aan, waardoor de vloer er onverzorgd uitziet. Vooral in drukbezochte ruimtes zoals woonkamers en keukens kan dit een grote ergernis zijn. Daarom is het belangrijk om een schoonmaakmiddel te gebruiken dat de vloer effectief reinigt zonder residu achter te laten.

Effectieve reiniging met Woca Master Cleaner

Woca Master Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gelakte houten vloeren, vinyl en laminaatvloeren. Dit product verwijdert grondig vuil en aanslag zonder een film achter te laten, waardoor het ideaal is voor regelmatig onderhoud. Het versterkt bovendien het oppervlak, waardoor het beter bestand is tegen vloeistoffen en slijtage. Voor optimaal gebruik, verdun 125 ml Woca Master Cleaner in 5 liter water. Reinig de vloer in de lengterichting met een dweil en gebruik twee emmers: een met zeepwater en een met schoon water om de vuile dweil uit te spoelen. Zorg ervoor dat er geen water op de vloer achterblijft na het schoonmaken. De vloer droogt binnen 1-2 uur bij 20°C. Dit product is ook geschikt voor het reinigen van geverfde vloeren, tegels en andere niet-absorberende oppervlakken.

Woca

Woca Master Cleaner

Normale prijs €19,95
Inclusief BTW.

Woca Master Cleaner reinigt gelakte houten vloeren zonder plakkerige resten achter te laten. Ideaal voor regelmatig onderhoud.