Hoe voorkom je loslatende PVC-designvloeren?

Het probleem van loslatende PVC-vloeren

Het leggen van PVC-designvloeren (LVT) kan soms problematisch zijn. Deze vloeren kunnen loslaten, vooral op drukbezochte plekken of onder intensieve belasting. Dit gebeurt vaak door onvoldoende hechting, veroorzaakt door onjuiste lijmkeuze of toepassing. Het is belangrijk om een sterke en betrouwbare lijm te gebruiken die geschikt is voor PVC-designvloeren.

De oplossing met Thomsit K190F vezelversterkte lijm

Thomsit K190F is een vezelversterkte PVC- en rubberlijm die speciaal ontworpen is voor PVC-designvloeren. Deze lijm biedt uitstekende natte hechtkracht en een harde lijmril. Het product is uiterst emissiearm, waardoor het veilig is voor gebruik binnenshuis. Bovendien heeft het een korte uitdamptijd, wat zorgt voor een snelle en efficiënte toepassing. Thomsit K190F is geschikt voor een breed scala aan vloertypes, waaronder homogene en heterogene PVC-vloeren, CV-vloeren en kwartsvinylplaten. Dankzij de vezelversterking biedt deze lijm een zeer sterke hechting, zelfs op absorberende ondergronden. De vezels in de lijm zorgen voor een stabiele verbinding, waardoor loslaten van de vloer wordt voorkomen. Thomsit K190F voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van arbeidsveiligheid, luchtkwaliteit en milieu, wat het een ideale keuze maakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Thomsit

Thomsit K190F vezelversterkte PVC/rubberlijm

Normale prijs €139,95
Inclusief BTW.

Thomsit K190F vezelversterkte lijm zorgt voor een betrouwbare hechting van PVC-designvloeren. Geschikt voor diverse vloertypes.