De beste manier om rubbervloeren stevig te bevestigen

Rubbervloeren die niet goed blijven liggen

Het kan een uitdaging zijn om rubbervloeren stevig vast te zetten. Veel mensen ervaren dat de vloer na een tijdje begint los te laten. Dit probleem ontstaat vaak doordat de gebruikte lijm niet sterk genoeg is. Ook kunnen veranderingen in temperatuur en vochtigheid bijdragen aan het loslaten van de vloer. Dit is vooral problematisch in drukbezochte ruimtes zoals sportscholen, kantoren en openbare gebouwen. Het is belangrijk dat de vloer goed vast blijft zitten om gevaarlijke situaties en onnodige kosten te voorkomen. Rubbervloeren die niet goed vastzitten, kunnen leiden tot ongelukken en slijtage. Hierdoor kan de vloer er snel onverzorgd uitzien. Daarnaast is het vervangen of herstellen van een loszittende vloer tijdrovend en duur. Daarom is het essentieel om vanaf het begin de juiste lijm te gebruiken, zodat de vloer goed blijft liggen, ongeacht de omstandigheden.

Een stevige oplossing voor rubbervloeren

De Thomsit K190F vezelversterkte PVC/rubberlijm biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Deze lijm is speciaal ontworpen voor het stevig vastzetten van rubbervloeren met een dikte tot 4 mm. Dankzij de vezelversterking heeft de lijm een hoge schuifsterkte, wat ervoor zorgt dat de vloer goed vast blijft zitten, zelfs bij intensief gebruik. De lijm combineert een uitstekende natte hechtkracht met een harde lijmril. Dit maakt de vloer bestand tegen verschuiven en loslaten. Bovendien is de Thomsit K190F lijm emissiearm, wat betekent dat het veilig is voor gebruik binnenshuis en bijdraagt aan een gezonde luchtkwaliteit. De lijm is eenvoudig aan te brengen en heeft een korte uitdamptijd, waardoor de vloer snel weer in gebruik kan worden genomen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de ondergrond goed voor te bereiden en de lijm gelijkmatig aan te brengen.

Thomsit

Thomsit K190F vezelversterkte PVC/rubberlijm

Normale prijs €139,95
Inclusief BTW.

Thomsit K190F vezelversterkte PVC/rubberlijm zorgt voor stevige hechting en is perfect voor drukbezochte ruimtes zoals kantoren en sportscholen.