Hoe verbeter je de uitstraling van dambordvloeren?

Waarom dambordvloeren hun kleur kunnen verliezen

Dambordvloeren, vaak gemaakt van een combinatie van lichte en donkere stenen, zijn een populaire keuze vanwege hun unieke en klassieke uitstraling. Echter, door dagelijks gebruik, reinigingsmiddelen en blootstelling aan zonlicht kunnen deze vloeren hun levendige kleuren verliezen. Dit kan de algehele uitstraling van de vloer verminderen en de vloer er oud en versleten uit laten zien. Het is belangrijk om een oplossing te vinden die niet alleen de kleur van de vloer herstelt, maar ook beschermt tegen verdere slijtage en verkleuring.

De oplossing: StoneTech Micro Stone

StoneTech Micro Stone is een uitstekende keuze om de kleur en bescherming van dambordvloeren te verbeteren. Dit product is speciaal ontwikkeld om de kleuren van de stenen te verdiepen en te beschermen tegen slijtage en verkleuring. StoneTech Micro Stone is geschikt voor oppervlakken tot 100 vierkante meter en kan eenvoudig worden aangebracht. Voor het beste resultaat moet de vloer schoon en droog zijn voordat je het product aanbrengt. Breng een gelijkmatige laag aan met een doek of borstel en laat het goed intrekken. Herhaal indien nodig om de gewenste kleurdiepte te bereiken.

Stonetech

StoneTech Micro Stone

Normale prijs €29,21
Inclusief BTW.

Bescherm en verbeter dambordvloeren met StoneTech Micro Stone. Eenvoudig aan te brengen, voor diepe kleuren en bescherming.