Hoe herstel je de kleur van donkere marmeren vloeren?

Hoe verlies van kleur bij donkere marmeren vloeren ontstaat

Donkere marmeren vloeren zijn prachtig en geven een luxe uitstraling aan elke ruimte. Echter, door dagelijkse slijtage, schoonmaakmiddelen en blootstelling aan zonlicht kan de diepe kleur van het marmer vervagen. Dit probleem komt vaak voor in oudere gebouwen en ruimtes met veel verkeer. Het vervagen van de kleur vermindert niet alleen de visuele aantrekkingskracht van de vloer, maar kan ook de waarde van de ruimte negatief beïnvloeden. Om de kleur van het donkere marmer te herstellen en te behouden, is het belangrijk om de juiste producten en technieken te gebruiken.

De oplossing: StoneTech Micro Stone

StoneTech Micro Stone is een uitstekende oplossing voor het herstellen en verdiepen van de kleur van donkere marmeren vloeren. Dit product is speciaal ontworpen om het marmer te impregneren, waardoor de kleur wordt verdiept en beschermd tegen verdere slijtage en verkleuring. StoneTech Micro Stone is geschikt voor oppervlakken tot 100 vierkante meter en kan eenvoudig worden aangebracht. Voor het beste resultaat moet de vloer schoon en droog zijn voordat je het product aanbrengt. Breng een gelijkmatige laag aan met een doek of borstel en laat het goed intrekken. Herhaal indien nodig om de gewenste kleurdiepte te bereiken.

Stonetech

StoneTech Micro Stone

Normale prijs €29,21
Inclusief BTW.

StoneTech Micro Stone herstelt de kleur van donkere marmeren vloeren. Impregneert en beschermt tegen slijtage en verkleuring.