De beste manier om granieten vloeren te beschermen

Hoe bescherm je granieten vloeren tegen kleurvervaging en schade?

Granieten vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en luxe uitstraling. Echter, net als andere natuurstenen vloeren, kunnen granieten vloeren na verloop van tijd hun kleur en glans verliezen door slijtage, schoonmaakmiddelen en blootstelling aan zonlicht. Dit kan de esthetische waarde van de vloer verminderen en leiden tot verdere schade. Het is essentieel om granieten vloeren goed te onderhouden en te beschermen tegen kleurvervaging en fysieke schade. Het juiste impregneermiddel kan hierbij helpen.

De oplossing: StoneTech Micro Stone

StoneTech Micro Stone is de ideale oplossing voor het beschermen en verdiepen van de kleur van granieten vloeren. Dit product is speciaal ontwikkeld om diep in het graniet door te dringen en het te impregneren, wat resulteert in een langdurige bescherming tegen slijtage en kleurvervaging. StoneTech Micro Stone is geschikt voor oppervlakken tot 100 vierkante meter en kan eenvoudig worden aangebracht. Zorg ervoor dat de vloer schoon en droog is voordat je begint. Breng het product gelijkmatig aan met een doek of borstel en laat het goed intrekken. Herhaal indien nodig om de gewenste kleurdiepte en bescherming te bereiken.

Stonetech

StoneTech Micro Stone

Normale prijs €29,21
Inclusief BTW.

StoneTech Micro Stone biedt effectieve bescherming voor granieten vloeren. Impregneert en beschermt tegen slijtage en verkleuring.