Hoe verhoog je de luchtvochtigheid in huis?

Waarom is een goede luchtvochtigheid belangrijk?

Een te lage luchtvochtigheid in huis kan verschillende problemen veroorzaken. Droge lucht kan leiden tot gezondheidsklachten zoals een droge huid, geïrriteerde ogen en luchtwegproblemen. Daarnaast kan het ook schade veroorzaken aan houten meubels en vloeren, doordat het hout gaat krimpen en barsten. In de wintermaanden, wanneer de verwarming vaak aanstaat, daalt de luchtvochtigheid binnenshuis vaak tot onder het aanbevolen niveau. Het is daarom belangrijk om de luchtvochtigheid op peil te houden voor zowel je gezondheid als het behoud van je interieur.

Optimaliseer de luchtvochtigheid met Stadler Form Anton

De Stadler Form Anton ultrasone bevochtiger is de ideale oplossing om de luchtvochtigheid in huis te verhogen. Deze compacte en stijlvolle luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Dankzij de ultrasone technologie produceert Anton een fijne nevel die snel en effectief de luchtvochtigheid verbetert. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft een stille werking, waardoor het ideaal is voor gebruik in de slaapkamer of woonkamer. Anton is voorzien van een antikalkfilter en een antibacterieel systeem, wat zorgt voor een hygiënische en gezonde luchtkwaliteit. Met een waterreservoir van 2,5 liter kan het apparaat tot wel 24 uur onafgebroken werken.

Stadler Form

Stadler Form Anton ultrasone bevochtiger

Normale prijs €99,00
Inclusief BTW.

Stadler Form Anton verhoogt de luchtvochtigheid thuis effectief. Geschikt voor ruimtes tot 25 m². Stille werking, eenvoudig te bedienen.