Wat te doen bij verweerd hout rondom zwembaden?

Hout Rondom Zwembaden Beschadigd Door Weer en Water

Houten oppervlakken rondom zwembaden zien er prachtig uit, maar ze staan voortdurend bloot aan water, zon en temperatuurschommelingen. Dit kan leiden tot verwering en versplintering van het hout. Vooral de combinatie van zon en water is funest. UV-stralen zorgen ervoor dat het hout uitdroogt en broos wordt, terwijl water kan doordringen en het hout kan laten opzwellen. Zonder de juiste bescherming verliest het hout zijn natuurlijke kleur en structuur, en dit kan ook veiligheidsrisico’s met zich meebrengen zoals splinters. Daarom is het belangrijk om houten oppervlakken rondom zwembaden goed te beschermen tegen deze invloeden.

Oli Natura Yacht & Teakolie voor Duurzaam Hout

Oli Natura Yacht & Teakolie biedt een effectieve oplossing om hout rondom zwembaden te beschermen. Deze olie is speciaal ontwikkeld om hout te beschermen tegen zowel water als UV-stralen. Door een waterafstotende en UV-beschermende laag aan te brengen, blijft het hout langer mooi en sterk. De olie dringt diep door in het hout, waardoor het goed beschermd is tegen de schadelijke effecten van zon en water. Daarnaast behoudt het hout zijn natuurlijke kleur en structuur, wat belangrijk is voor de uitstraling en veiligheid van het zwembadgebied. Oli Natura Yacht & Teakolie is eenvoudig aan te brengen en geschikt voor diverse houtsoorten, zoals hardhout, exotisch hout en geïmpregneerd zachthout.

Oli Natura

Oli Natura Yacht & Teakolie

Normale prijs €44,95
Inclusief BTW.

Oli Natura Yacht & Teakolie biedt bescherming voor hout rondom zwembaden tegen water en UV-stralen. Voorkom verwering en versplintering.