Wat te doen bij verkleuring van natuursteen?

Verkleuring van natuurstenen oppervlakken voorkomen

Natuurstenen oppervlakken, zoals marmer en graniet, zijn populair vanwege hun mooie uitstraling en duurzaamheid. Echter, deze oppervlakken kunnen na verloop van tijd verkleuren door blootstelling aan water en vuil. Water en vuil kunnen doordringen in de poriën van de steen, wat leidt tot vlekken en verkleuring. Dit probleem komt vaak voor in keukens, badkamers en buitenruimtes waar natuursteen regelmatig wordt blootgesteld aan vocht. Mensen zoeken naar een manier om hun natuurstenen oppervlakken te beschermen tegen verkleuring zonder de natuurlijke uitstraling te veranderen. Een effectieve oplossing moet eenvoudig aan te brengen zijn en langdurige bescherming bieden.

Lithofin MN Bescherming voor natuurstenen oppervlakken

Lithofin MN Bescherming biedt de perfecte oplossing om verkleuring van natuurstenen oppervlakken te voorkomen. Dit product is een oplosmiddelhoudende impregnering op basis van hoogwaardige siloxaanverbindingen. Het maakt de behandelde oppervlakken waterafstotend, waardoor de opname van water en vuil met 80 tot 90 procent wordt verminderd. Hierdoor blijven de oppervlakken langer schoon en worden vlekken en verkleuring voorkomen. Lithofin MN Bescherming laat geen film of glans achter op het oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling van de steen behouden blijft. Het product is geschikt voor alle zuigende natuursteensoorten, zoals graniet, marmer, kalksteen en zandsteen. Voor gebruik moet Lithofin MN Bescherming met een schone kwast, borstel of roller worden aangebracht op een droge en schone ondergrond. Bij sterk zuigende oppervlakken kan het nodig zijn om de behandeling na 30 minuten te herhalen. Lithofin MN Bescherming is zowel binnen als buiten te gebruiken en biedt langdurige bescherming tegen verkleuring en vuil.

Lithofin

Lithofin MN Bescherming

Normale prijs €18,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Bescherming voorkomt verkleuring van natuurstenen oppervlakken door water en vuil, behoudt de natuurlijke uitstraling.