Wat te doen bij sterk afgesleten terracotta oppervlakken?

Hoe herstel je de glans van sterk afgesleten terracotta oppervlakken?

Terracotta oppervlakken geven een warme en natuurlijke uitstraling aan je huis. Echter, door intensief gebruik en dagelijkse slijtage kunnen deze oppervlakken hun glans verliezen en er dof uitzien. Vooral in ruimtes zoals de woonkamer en keuken, waar de vloer veel wordt belopen, is dit een veelvoorkomend probleem. Doffe en versleten terracotta oppervlakken doen afbreuk aan de sfeer van je interieur en kunnen een rommelige indruk geven. Het is daarom belangrijk om een effectieve manier te vinden om de glans van deze oppervlakken te herstellen en ze weer als nieuw te laten lijken.

Gebruik Lithofin Cotto Brillant puur op sterk afgesleten oppervlakken voor een optimale bescherming en glans

Lithofin Cotto Brillant is een uitstekend product voor het herstellen van de glans op sterk afgesleten terracotta oppervlakken. Dit middel, bestaande uit natuurlijke en natuurverwante wassen en polymeren, vormt een beschermende en glanzende laag wanneer het wordt aangebracht. Om de beste resultaten te bereiken, dien je Lithofin Cotto Brillant puur aan te brengen op de sterk afgesleten oppervlakken. Na het aanbrengen laat je het product 30-60 minuten drogen, waarna je het oppervlak kunt polijsten voor extra glans. Dit product is geschikt voor gebruik binnenshuis op terracotta, cotto en andere soortgelijke oppervlakken. Het regelmatig toevoegen van een kleine hoeveelheid aan je schoonmaakwater helpt ook om de glans op lange termijn te behouden.

Lithofin

Lithofin Cotto Brilliant/glansmilk

Normale prijs €17,95
Inclusief BTW.

Lithofin Cotto Brillant beschermt en herstelt de glans van sterk afgesleten terracotta oppervlakken. Geschikt voor binnengebruik.