Wat te doen bij olievlekken op betonvloeren?

Hoe verwijder je olievlekken van betonvloeren?

Olievlekken op betonvloeren kunnen een groot probleem zijn. Ze trekken diep in het poreuze oppervlak en zijn moeilijk te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Dit kan leiden tot blijvende vlekken en een ongewenste uitstraling van je vloer. Vooral in garages en werkplaatsen kunnen olievlekken een hardnekkig probleem vormen. Daarom is het belangrijk om een product te gebruiken dat speciaal ontworpen is om deze vlekken grondig aan te pakken zonder de vloer te beschadigen.

Grondige reiniging met Lithofin OIL-EX

Lithofin OIL-EX is een krachtige olievlekkenverwijderaar die speciaal is ontwikkeld voor betonvloeren. Deze gebruiksklare, gelachtige pasta lost olieachtige, vettige en oliehoudende vervuilingen op en absorbeert ze effectief. Breng Lithofin OIL-EX met een spatel dik aan op het droge oppervlak, ongeveer 2 mm dik, en laat het 12 uur drogen. Dek het eventueel af met folie om te snel drogen te voorkomen. Zodra de pasta volledig wit is geworden, veeg je het poeder weg. Voor diepere vlekken kan de behandeling een of twee keer worden herhaald. Dit product is ideaal voor gebruik in garages, werkplaatsen en andere oppervlakken die gevoelig zijn voor olievlekken.

Lithofin

Lithofin OIL-EX

Normale prijs €22,45
Inclusief BTW.

Lithofin OIL-EX verwijdert effectief olievlekken van betonvloeren. Gebruiksvriendelijk en diep doordringende werking voor garages.