Wat te doen bij cementresten op porcellanato tegels?

Cementresten op porcellanato tegels verwijderen

Na het leggen van porcellanato tegels blijven er vaak cementresten achter. Deze resten zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Cementresten verminderen de uitstraling van de tegels en zorgen voor een doffe en vuile look. Vooral na nieuwbouwprojecten en renovaties is dit een veelvoorkomend probleem. Om de porcellanato tegels er weer netjes uit te laten zien, is het belangrijk om een effectief reinigingsmiddel te gebruiken dat de cementresten volledig verwijdert zonder de tegels te beschadigen. Veel huishoudelijke schoonmaakmiddelen zijn niet sterk genoeg om deze hardnekkige resten te verwijderen.

De effectieve oplossing voor cementresten

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementresten van porcellanato tegels te verwijderen. Dit krachtige reinigingsmiddel bevat een combinatie van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen die cementsluier, mortelresten, kalkaanslag en roest effectief oplossen en verwijderen. Het is geurarm en ontwikkelt geen corrosieve dampen, waardoor het veilig binnenshuis te gebruiken is. Voor gebruik, verdun het product met water volgens de instructies, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Schrob daarna het oppervlak grondig en spoel het goed af met schoon water. Herhaal indien nodig de behandeling voor hardnekkige resten. Lithofin KF Cementsluierverwijderaar zorgt ervoor dat uw porcellanato tegels weer schoon en stralend zijn, zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt de reiniging eenvoudig en effectief.

Lithofin

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar

Normale prijs €12,95
Inclusief BTW.

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar zorgt voor schone porcellanato tegels door cementresten eenvoudig te verwijderen zonder schade.