Wat is de beste manier om kleitegels te beschermen tegen slijtage?

Hoe bescherm je kleitegels tegen slijtage en behoud je hun glans?

Kleitegels staan bekend om hun duurzame en aantrekkelijke uitstraling. Echter, na verloop van tijd kunnen ze hun glans verliezen door dagelijks gebruik en blootstelling aan vuil. Vooral in drukbezochte ruimtes zoals de keuken en hal is dit probleem duidelijk merkbaar. De doffe en versleten uitstraling van kleitegels kan de esthetiek van je interieur flink verminderen. Het is daarom essentieel om kleitegels goed te onderhouden en te beschermen tegen slijtage om hun oorspronkelijke glans te behouden. Maar hoe doe je dat het beste?

Breng Lithofin Cotto Brillant aan om kleitegels te beschermen tegen slijtage en ze een mooie glans te geven

Lithofin Cotto Brillant biedt een effectieve oplossing voor het beschermen van kleitegels. Dit product, bestaande uit natuurlijke en natuurverwante wassen en polymeren, zorgt voor een glanzende beschermlaag op je tegels. Wanneer je Lithofin Cotto Brillant aanbrengt, verdiept het de kleur van de tegels en verhoogt het de beschermende werking tegen slijtage en vuil. Het gebruik is simpel: voeg af en toe een beetje van het product toe aan je schoonmaakwater of breng het onverdund aan op sterk versleten tegels. Na ongeveer 30-60 minuten droogtijd, kun je de glans nog extra versterken door de tegels te polijsten. Dit product is ideaal voor gebruik binnenshuis op kleitegels, terracotta en andere soortgelijke oppervlakken.

Lithofin

Lithofin Cotto Brilliant/glansmilk

Normale prijs €17,95
Inclusief BTW.

Lithofin Cotto Brillant beschermt kleitegels tegen slijtage en geeft ze een langdurige glans. Geschikt voor binnengebruik.