Wat is de beste manier om blauwe hardsteen regelmatig te reinigen?

Hoe kun je blauwe hardsteen oppervlakken regelmatig schoonmaken zonder ze te beschadigen?

Blauwe hardsteen is een populaire keuze voor zowel binnen- als buitenoppervlakken vanwege zijn mooie, natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Toch kan deze steensoort kwetsbaar zijn voor vlekken en krassen als hij niet goed wordt onderhouden. Regelmatig schoonmaken is essentieel om de hardsteen in optimale conditie te houden, maar veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief en kunnen de steen beschadigen. Hierdoor kan de steen zijn glans verliezen en kunnen er ongewenste vlekken en krassen ontstaan. Het is dus belangrijk om een reinigingsproduct te gebruiken dat de steen grondig schoonmaakt zonder deze aan te tasten.

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen biedt een milde reiniging die de steen beschermt en schoon houdt

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen is speciaal ontwikkeld om blauwe hardsteen effectief en veilig schoon te maken. Dit product zorgt voor een milde reiniging die de steen beschermt tegen vlekken en slijtage, terwijl het de natuurlijke uitstraling behoudt. Voor regelmatig gebruik meng je een kleine hoeveelheid van het product met water en breng je het aan met een zachte doek of mop. Reinig het oppervlak grondig en spoel na met schoon water. Lithofin MN is geschikt voor alle blauwe hardsteen oppervlakken, zowel binnen als buiten. Door regelmatig gebruik blijft de steen mooi en goed beschermd tegen dagelijkse vervuiling.

Lithofin

Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen

Normale prijs €14,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Onderhoudsproduct reinigt blauwe hardsteen oppervlakken regelmatig en mild. Beschermt tegen vlekken en slijtage.