Waarom kiezen voor een speciale crème voor kleine natuurstenen oppervlakken?

Uitdagingen bij het onderhouden van kleine natuurstenen oppervlakken

Kleine natuurstenen oppervlakken zoals aanrechten en wastafels zijn vaak gevoelig voor vlekken en krassen. Deze oppervlakken worden dagelijks intensief gebruikt en blootgesteld aan water, zeep en etensresten. Dit kan leiden tot doffe plekken en verkleuringen die moeilijk te verwijderen zijn met gewone schoonmaakmiddelen. Bovendien kunnen agressieve reinigers de natuursteen beschadigen, wat de levensduur van het materiaal verkort. Het is daarom belangrijk om een specifiek product te gebruiken dat de natuursteen niet alleen reinigt, maar ook beschermt tegen toekomstige schade.

Polijsten en beschermen met Lithofin MN Polish Crème

Lithofin MN Polish Crème is speciaal ontwikkeld voor het polijsten en beschermen van kleine natuurstenen oppervlakken zoals aanrechten en wastafels. Deze crème herstelt de glans van de natuursteen en vormt een beschermende laag tegen vlekken en krassen. Het gebruik van Lithofin MN Polish Crème is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op het oppervlak en wrijf het in met een zachte doek. Gebruik cirkelvormige bewegingen om de crème gelijkmatig te verdelen. Polijst daarna het oppervlak tot het weer glanst. Voor het beste resultaat, herhaal deze behandeling regelmatig. De crème is geschikt voor alle soorten natuursteen en zorgt ervoor dat kleine oppervlakken er weer als nieuw uitzien en langer meegaan.

Lithofin

Lithofin MN Polish Crème

Normale prijs €5,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Polish Crème herstelt de glans van natuurstenen aanrechten en wastafels. Eenvoudig aan te brengen, langdurige bescherming.