Waarom kiezen voor een politoer voor je natuursteen?

Bescherming en uitstraling van natuursteen oppervlakken

Natuursteen oppervlakken, zoals marmer, graniet en leisteen, zijn populair vanwege hun duurzame en mooie uitstraling. Echter, zonder de juiste verzorging kunnen deze oppervlakken dof en vuil worden. Dagelijks gebruik, schoonmaakmiddelen en blootstelling aan vocht kunnen hun natuurlijke glans aantasten. Dit maakt het moeilijk om de oorspronkelijke schoonheid van het natuursteen te behouden. Bovendien kunnen oppervlakken gevoelig zijn voor krassen en vlekken, wat het onderhoud bemoeilijkt. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat de natuursteen effectief beschermt en tegelijkertijd de glans herstelt.

Langdurige bescherming met Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Lithofin MN Politoer Vloeibaar is speciaal ontwikkeld om natuursteen oppervlakken te beschermen en een hoogglans afwerking te geven. Dit oplosmiddelhoudende poetsmiddel bevat hoogwaardige wassen die een beschermende laag vormen op de natuursteen. Hierdoor wordt het oppervlak waterafstotend en minder vatbaar voor vuil en krassen. Voor gebruik moet de fles goed geschud worden. Breng de politoer dun en gelijkmatig aan met een schone doek of vilt. Laat de politoer indrogen en poets het daarna op met een zachte linnen doek of polijstvilt. Voor sterk zuigende ondergronden kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen. Deze behandeling zorgt ervoor dat je natuurstenen oppervlakken weer stralen en langdurig beschermd zijn.

Lithofin

Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Normale prijs €24,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Politoer Vloeibaar biedt langdurige bescherming en hoogglans voor natuursteen oppervlakken. Eenvoudig aan te brengen en te polijsten.