Waarom kiezen voor een cementsluierverwijderaar voor keramiek?

Cementresten op keramische oppervlakken

Keramische oppervlakken zijn populair vanwege hun duurzaamheid en mooie uitstraling. Na het leggen van keramische tegels blijft er echter vaak een cementsluier achter. Deze sluier ontstaat door resten van voegmiddel en cement die moeilijk te verwijderen zijn met gewone schoonmaakmiddelen. Cementsluier vermindert de uitstraling van de tegels en zorgt voor een doffe en vuile look. Dit is vooral een probleem na nieuwbouwprojecten en renovaties. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet sterk genoeg om deze hardnekkige resten te verwijderen en kunnen zelfs schade veroorzaken aan het keramiek. Het is dus belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat effectief is in het verwijderen van cementsluier zonder de tegels te beschadigen.

De ideale oplossing voor cementsluier

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar is speciaal ontwikkeld om hardnekkige cementsluier van keramische oppervlakken te verwijderen. Dit krachtige reinigingsmiddel bevat een combinatie van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen die cementsluier, mortelresten, kalkaanslag en roest effectief oplossen en verwijderen. Het is geurarm en ontwikkelt geen corrosieve dampen, waardoor het veilig binnenshuis te gebruiken is. Voor gebruik, verdun het product met water volgens de instructies, breng het aan met een borstel en laat het enkele minuten inwerken. Schrob daarna het oppervlak grondig en spoel het goed af met schoon water. Herhaal indien nodig de behandeling voor hardnekkige resten. Lithofin KF Cementsluierverwijderaar zorgt ervoor dat uw keramische oppervlakken weer schoon en stralend zijn, zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken en maakt de reiniging eenvoudig en effectief.

Lithofin

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar

Normale prijs €12,95
Inclusief BTW.

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar verwijdert eenvoudig cementsluier van keramiek, ideaal voor zowel kleine als grote oppervlakken.