Waarom kiezen voor een bescherming tegen UV-licht voor composiet?

Composiet oppervlakken, zoals aanrechtbladen en vensterbanken, zijn populair vanwege hun duurzaamheid en moderne uitstraling. Echter, blootstelling aan direct zonlicht kan ervoor zorgen dat deze oppervlakken verkleuren of vergelen. Dit komt door de schadelijke effecten van UV-licht. Zonder de juiste bescherming kunnen composiet oppervlakken hun oorspronkelijke kleur verliezen en er onverzorgd uitzien. Dit probleem doet zich vooral voor in ruimtes met veel natuurlijk licht, zoals keukens en woonkamers. Het is daarom belangrijk om een product te gebruiken dat composiet effectief beschermt tegen UV-straling en verkleuring.

Bescherm je composiet met Lithofin MN Protector voor composiet

Lithofin MN Protector voor composiet is speciaal ontwikkeld om composiet oppervlakken te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-licht. Dit krachtige impregneermiddel bevat UV-bestendige werkzame stoffen die voorkomen dat composiet oppervlakken vergelen of verkleuren. Het product is dunvloeibaar, kleurloos en eenvoudig aan te brengen. Voor gebruik moet je het oppervlak grondig reinigen om stof en vuil te verwijderen. Breng vervolgens Lithofin MN Protector dun en gelijkmatig aan met een schone kwast, roller of doek. Laat het product 10 minuten inwerken en verwijder overtollig product met een doek voordat het droogt. Deze behandeling zorgt ervoor dat je composiet oppervlakken langdurig beschermd blijven tegen UV-straling en hun mooie uitstraling behouden.

Lithofin

Lithofin MN Protector voor composiet

Normale prijs €20,95
Inclusief BTW.

Lithofin MN Protector voor composiet zorgt voor bescherming tegen UV-licht en voorkomt verkleuring. Eenvoudig aan te brengen, kleurloos.