Roestvlekken Verwijderen Met Lithofin

Roestvlekken Verwijderen Met Lithofin

Wel eens naar beneden gekeken en een roestvlek op uw tegel gezien? lelijk hè gelukkig is het is ook relatief eenvoudig te verwijderen. In deze blogpost leren we je hoe je roestvlekken kunt verwijderen met Lithofin. Lees verder voor meer informatie!

Roest verwijderen van tegels

Als u roestvlekken op uw tegels hebt als gevolg van barbecueën, metalen tuinstoelen of een lekkende verwarming, maak u dan geen zorgen! Het verwijderen van roest uit tegels is eigenlijk heel eenvoudig, en 95% van de roestvlekken kan worden verwijderd met het juiste advies. Identificeer eerst de bron van de roestvlek en verwijder deze indien mogelijk.

Als de roestvlek klein is, kunt u proberen hem te schrobben met een zachte borstel en wat mild schoonmaakmiddel. Voor grotere roestvlekken moet u misschien een sterker schoonmaakmiddel gebruiken.

Hoe ontstaan de roestvlekken in de tegels?

Roestvlekken op tegels kunnen lelijk en zonder de juiste middelen moeilijk te verwijderen zijn. De oorzaak van de vlekken zijn vaak ijzerdeeltjes in de grond of ijzerhoudende meststoffen die in de tuin zijn gebruikt.

Roestvlekken kunnen ook worden veroorzaakt door metalen poten van tuinmeubelen of door roestig water van de centrale verwarming. Als u roestvlekken op uw tegels heeft, zijn er een paar dingen die u kunt doen om ze te verwijderen. Eén mogelijkheid is het gebruik van een van een commerciële roestverwijderaar. Zorg ervoor dat u het eerst op een onopvallende plaats uitprobeert om er zeker van te zijn dat het uw tegels niet beschadigt.

Hoe moet je Lithofin Rost-EX gebruiken om roest van tegels te verwijderen?

Het verwijderen van roest uit tegels kan een lastig proces zijn, maar Lithofin Rost-EX is opgewassen tegen de taak. Het product wordt onverdund op het droge oppervlak aangebracht en licht ingeborsteld. De paarse kleur van het product geeft het begin van het Rost-EX effect aan. Het is belangrijk dat het product 5-10 minuten de tijd krijgt om in te werken.

Laat het product niet uitdrogen, voeg eventueel een beetje water of Lithofin MN Vuiloplosser toe om het vochtig te houden. Na 5-10 minuten, borstel de Lithofin Rost-EX af en was het oppervlak. Goed naspoelen met water. Herhaal het proces indien nodig. Het is belangrijk op te merken dat de toepassingstijd niet meer dan 10 minuten mag bedragen, omdat dit het oppervlak zou kunnen beschadigen.

De beste manier om roest te verwijderen uit tegels is met Lithofin Rost-EX. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en laat uw tegels er als nieuw uitzien. Als u roestvlekken op uw tegel hebt, moet u zeker Lithofin Rost-EX proberen. Met een beetje zorg en aandacht kunnen uw tegels er snel weer als nieuw uitzien!


Lithofin Rost-EX
Lithofin Rost-EX
Lithofin
18,45
Bekijken