Lithofin Allex: de oplossing voor groene aanslag op stenen oppervlakken

Groene aanslag verwijderen Lithofin Allex

Als u stenen oppervlakken heeft, zoals terrassen, opritten, muren of gevels, is de kans groot dat u te maken krijgt met groene aanslag. Dit kan er niet alleen onaantrekkelijk uitzien, maar het kan ook leiden tot gladheid en gevaarlijke situaties. Gelukkig is er een oplossing - Lithofin Allex.

Lithofin Allex is een krachtige reiniger die groene aanslag verwijdert en een preventieve werking biedt die enkele maanden duurt. Dit betekent dat uw stenen oppervlakken er altijd op hun best uitzien. Het is gemakkelijk aan te brengen door het te verdunnen met water, en het is veilig te gebruiken op alle steensoorten.

Naast het verwijderen van groene aanslag heeft Lithofin Allex ook een diepreinigende werking, waardoor uw oppervlakken er maandenlang schoon en nieuw blijven uitzien. Dus waar wacht u nog op? Probeer Lithofin Allex vandaag nog en zie het verschil!

Conclusie: Lithofin Allex is de ideale oplossing voor het verwijderen van groene aanslag en het beschermen van uw stenen oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op alle steensoorten en heeft een langdurig beschermend effect. Uw stenen oppervlakken zien er weer als nieuw uit!


25%
Lithofin Allex
Lithofin Allex 5 liter
Lithofin Allex
Lithofin
Normale prijs 19,45 Kortingsprijs 14,59
Bekijken