Houd uw stenen oppervlakken schoon en nieuw met Lithofin Allex

Houd uw stenen oppervlakken schoon en nieuw met Lithofin Allex

Groene afzettingen op uw stenen oppervlakken kunnen een doorn in het oog zijn en een uitdaging om schoon te maken. Gelukkig is er Lithofin Allex, een effectieve oplossing die niet alleen groene afzettingen verwijdert, maar ook een preventieve werking biedt die uw stenen oppervlakken maandenlang schoon en nieuw houdt.

Lithofin Allex is een krachtige reiniger die veilig te gebruiken is op alle soorten stenen oppervlakken, waaronder marmer, graniet en natuursteen. Het product verwijdert groene afzettingen en biedt een diepreinigende werking die een langdurig beschermend effect heeft. Het is gemakkelijk te gebruiken - gewoon verdunnen met water en aanbrengen. Uw stenen oppervlakken zullen er weer als nieuw uitzien!

Het gebruik van Lithofin Allex biedt vele voordelen. Het verwijdert groene afzettingen effectief en biedt een preventieve werking die uw stenen oppervlakken maandenlang schoon en nieuw houdt. Het product is veilig te gebruiken op alle soorten stenen oppervlakken en gemakkelijk in gebruik. Verdun Lithofin Allex met water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de oplossing aan op het te reinigen oppervlak en laat het enkele minuten inwerken. Schrob vervolgens met een zachte borstel en spoel grondig af met schoon water.

Conclusie: Lithofin Allex is de ideale oplossing voor het reinigen en onderhouden van uw stenen oppervlakken. Het biedt een diepreinigende werking die groene afzettingen verwijdert en een langdurig beschermend effect heeft. Het is veilig te gebruiken op alle soorten stenen oppervlakken en gemakkelijk in gebruik.


25%
Lithofin Allex
Lithofin Allex 5 liter
Lithofin Allex
Lithofin
Normale prijs 19,45 Kortingsprijs 14,59
Bekijken