Houd uw natuurstenen vloeren en gevels beschermd met Lithofin Bescherming W

Houd uw natuurstenen vloeren en gevels beschermd met Lithofin Bescherming W

Natuurstenen vloeren en gevels kunnen een prachtige aanvulling zijn op uw huis, maar ze hebben ook de juiste verzorging nodig om hun schoonheid te behouden. Lithofin Bescherming W is een water- en vuilafstotende coating die perfect is voor het beschermen van absorberende oppervlakken zoals graniet, kalksteen, zandsteen, baksteen, klei en nog veel meer.

Lithofin Bescherming W is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en werkt zelfs als een pre-impregneermiddel voor tuin- of terrastegels. Het is gemakkelijk aan te brengen en de instructies op de verpakking zijn eenvoudig te volgen. Lithofin is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige steenverzorgingsproducten, dus u kunt er zeker van zijn dat u een kwaliteitsvol product in huis haalt.

Het gebruik van Lithofin Bescherming W biedt vele voordelen. Het beschermt uw natuurstenen vloeren en gevels tegen water en vuil, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw blijven uitzien. De coating is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Maak de te behandelen oppervlakken grondig schoon voordat u Lithofin Bescherming W aanbrengt. Breng de coating gelijkmatig aan en volg de instructies op de verpakking voor de beste resultaten.

Lithofin Bescherming W is een uitstekende keuze voor het beschermen van uw natuurstenen vloeren en gevels tegen water en vuil. Het is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Met Lithofin Bescherming W kunt u genieten van natuurstenen oppervlakken die er als nieuw blijven uitzien.


25%
Lithofin Bescherming W
Lithofin Bescherming W 5 liter
Lithofin Bescherming W
Lithofin
Normale prijs 21,95 Kortingsprijs 16,46
Bekijken